Get Your Juice On! SALE!

I’ve been loving my new Omega vsj843r Low-Speed Juicer! πŸŠπŸπŸŒΏπŸŽπŸπŸ‡πŸ

The consistency of juice is perfect and so smooth and the clean up is super easy! It’s important to get a low-speed juicer as it ensures that the juice doesn’t oxidize and heat up where vital enzymes and nutrients can be lost. Juicing has been such a huge tool in my healing process as it’s super important to get lots of hydration from the alkaline goodness that are in plants! Juicing allows healing from the inside out because you’re getting a great dose of dense nutrients to help hydrate the old waste in the body, cleanse and heal! I notice when I juice more consistently and get a good quantity in daily, my skin feels much softer and hydrated. I love to do celery juice first thing in the morning, then move on to a fruit juice like my current fave, organic Fuji apple, and lime!

My link to purchase HERE

#eczemaholistichealing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s